KARWEI Berkel en Rodenrijs


Dé bouwmarkt van Lansingerland

010 51 95 151

De Vogel

ZONWERINGSHOP

Al 25 jaar dé specialist!

De Vogel Zonweringshop

Al 25 jaar dé specialist!

KARWEI Berkel en Rodenrijs is de enige KARWEI bouwmarkt in heel Nederland die al 25 jaar specialist is op het gebied van Zon- en Insectenwering!Zonwering Shop in Shop

In onze bouwmarkt presenteren we een extra groot ‘Shop in Shop’ zonweringconcept. Hierin voeren we buiten het standaard assortiment van KARWEI lokaal een uitgebreid assortiment van het merk Rainbowsol. Klik hier om ons assortiment te bekijken.


Het complete pakket

Wij leveren al jaren het complete zonweringpakket en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voor advies, inmeten, monteren tot alle nazorg kunt u bij ons terecht. Een groot voordeel is dat wij ruime openingstijden hanteren en wij kunnen bijna altijd direct met u mee om de zonwering bij u thuis in te meten en een offerte te maken.

Dit alles doen wij natuurlijk geheel vrijblijvend.


Vaste lage prijzen

Wij werken voor ons zonwering concept met VAST LAAG prijzen. Dit houdt in dat er altijd een vaste lage prijs gehanteerd wordt. Hierdoor is een extra kortingsactie vaak niet nodig om goedkoper te zijn dan anderen in de branche. U bent van harte welkom in onze winkel om u te laten adviseren door één van onze specialisten of om ons assortiment eens te komen bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee


Shop in Shop


Donald de Vogel vertelt hierover: “In onze bouwmarkt presenteren we een extra groot ‘Shop in Shop’ zonweringconcept. Hierin voeren we buiten het standaard assortiment van KARWEI lokaal een uitgebreid assortiment van het merk Rainbowsol.” “Mijn vader Hans de Vogel heeft in 1989 zijn winkelassortiment uitgebreid met buitenzonwering. toen nog onder de naam Doeland ‘Doe het zelf de Vogel’, gelegen aan de Herenstraat midden in het centrum van Berkel en Rodenrijs. In 1998 zijn wij verhuisd naar onze huidige locatie op het bedrijventerrein de Berkelse poort. Wij zijn toen overgestapt van de formule Doeland naar Big Boss Bouwmarkt. Kees Wesdorp onze vaste zonweringspecialist uit de Herenstraat, is toen mee verhuisd en staat nog steeds elke dag voor u klaar bij ons in de winkel.“ In 2004 is onze bouwmarkt wederom vergroot en zijn we overgestapt naar onze huidige formule KARWEI.  Inmiddels is ons team van zonwering specialisten uitgebreid met onze assistent bedrijfsleiders Henk Borghouts en Mohsan Iqbal en ikzelf"

KARWEI Berkel

MONTAGESERVICE

  • Voor elke klus: van kleine klussen tot renovaties
  • 12 maanden garantie op de geleverde klus
  • Van het voorbereidende werk tot en met het wegbrengen van afval: de vakman klaart de volledige klus
  • Vragen over je klus? De KARWEI Montageservice is 7 dagen per week bereikbaar
  • Scherpe, eerlijke prijzen

Twee linkerhanden? Of geen zin of tijd om zelf te klussen? De vakmannen van de KARWEI Berkel Montageservice klaren je kleine én grote klussen. KARWEI Berkel Montageservice werkt samen met de vakmannen van Hordijk Klusprojecten.

KARWEI Berkel en Rodenrijs

is een bouwmarkt die de klant altijd op de eerste plek heeft staan. Wij streven ernaar om elk bij bezoek aan KARWEI Berkel en Rodenrijs een positieve klantervaring achter te laten. KARWEI Berkel en Rodenrijs is dé decoratieve bouwmarkt van heel Lansingerland, maar onze klanten komen ook uit Pijnacker, Zoetermeer en Rotterdam Noord.

Wij willen er altijd voor zorgen dat u het juiste advies krijgt, zodat u zonder zorgen aan uw klus kan beginnen. Wij trainen onze medewerkers zeer regelmatig zodat de kennis van onze producten op een hoog niveau blijft. De meeste medewerkers hebben hun eigen specialisme, zoals bijvoorbeeld binnen en buitenzonwering, verf, ijzerwaren/gereedschap, verlichting, meubels, bouwmaterialen, vloeren, tuin, sanitair enz. Naast deze verkoopspecialisten lopen er ook altijd medewerkers met allround kennis die u met als uw vragen kunnen helpen.

Contact

Wij zijn gelegen aan het bedrijventerrein de Berkelse Poort net aan de rand van het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs. Dit is een zeer goed bereikbaar punt voor iedereen uit de omgeving. In 2017 hebben wij ons parkeerterrein aangepakt zodat het ruimer en veiliger is voor onze klanten.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 21:00
Dinsdag 9:00 - 21:00
Woensdag 9:00 - 21:00
Donderdag 9:00 - 21:00
Vrijdag 9:00 - 21:00
Zaterdag 9:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

Tijdens de feestdagen kunnen onze openingstijden afwijken. Klik hier voor de actuele openingstijden

ELKE ZONDAG OPEN!