KARWEI Berkel en Rodenrijs


Dé bouwmarkt van Lansingerland

010 51 95 151

 

Vuurwerk bij KARWEI

Berkel en Rodenrijs

Vuurwerk kopen bij KARWEI Berkel en Rodenrijs!


Bij de beste bouwmarkt van Zuid-Holland kan u nu ook uw vuurwerk kopen.. Wij verkopen het vuurwerkmerk Pro-Line, dit is een merk van hoge kwaliteit. Het is zeer betrouwbaar en professioneel consumenten vuurwerk voor een schappelijke prijs. Voor het beste vuurwerk van Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Rotterdam of Zoetermeer en omstreken kunt u nu dus ook bij KARWEI Berkel en Rodenrijs terecht.


BESTEL HIER UW VUURWERK


Vuurwerk Voorverkoop


Bij KARWEI Berkel en Rodenrijs, kunt u ook meedoen aan de vuurwerk voorverkoop in onder andere Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Rotterdam of Zoetermeer, zo profiteert u van de beste vuurwerk acties en de hoogste kortingen op uw vuurwerk. Tijdens de vuurwerk voorverkoop bij KARWEI Berkel en Rodenrijs, zijn er verschillende soorten actie. U krijgt bijvoorbeeld gratis vuurwerk bij een bepaalde besteding, zeg nou zelf wie wil er nou geen gratis vuurwerk? Ook zijn er de standaard vuurwerkaanbiedingen, dit is vuurwerk met een voordelige prijs. De Mega Kortingen, deze zijn zeer scherp geprijsd. En als laatste zijn er de Bliksem Deals, dit zijn super acties en die zijn geldig t/m de kerst. Deze producten zijn dan sterk afgeprijsd en dus zeker een goede deal.

Pro-Line vuurwerk


Wij verkopen hoofdzakelijk Pro-Line vuurwerk. Dit is betrouwbaar en professioneel vuurwerk van hoge kwaliteit. Maar het is niet alleen betrouwbaar, Pro-line vuurwerk is ook nog eens heel erg mooi. De effecten zijn groot en gaan hoog, zo kan iedereen uw Pro-Line vuurwerk zien. Zodat niet alleen u van uw vuurwerk kan genieten, maar dat ook uw buren Pro-Line vuurwerk kunnen bewonderen. Maak indruk op uw buren en koop uw (Pro-Line) vuurwerk bij KARWEI Berkel en Rodenrijs.

Grote voorraad vuurwerk bij KARWEI


Wij, van KARWEI Berkel en Rodenrijs, hebben altijd een grote voorraad met vuurwerk in onze bunker. Zo wordt voorkomen dat er vuurwerk niet aanwezig is en u bijna altijd krijgt wat u besteld hebt. Naast het losse vuurwerk zoals kindervuurwerk(B2B, Categorie 1), Knalvuurwerk(kanonslagen/rotjes, knalcakes en knalpijlen), grondbloemen(Wondertollen), categorie 1(Knetterlinten, knetterballen en fonteintjes), cakes/batterijen(Flowerbeds, Pro-Line, Pro-Line GT & Asian Budget), vuurpijlen en fonteinen, verkopen wij ook assortimenten, pakketten(Pro-Line, Excellent Vuurwerk & overige) en cakeboxen. Dit zijn voordelige pakketten met een assortiment aan vuurwerk of voordelige boxen met meerdere cakes. Op die manier is er voor ieder wat wils en kan u een flinke show opzetten.

Veilig vuurwerk afsteken met KARWEI Berkel


Bij KARWEI Berkel en Rodenrijs verkopen wij ook diverse veiligheidsproducten voor het afsteken van vuurwerk. Zo verkopen wij onder andere vuurwerkbrillen, aansteeklonten, aansteekfakkels en vuurwerkgrippen. Zo kunt u veilig uw vuurwerk afsteken en heelhuids het nieuwe jaar ingaan! De veiligheidsproducten van KARWEI Berkel en Rodenrijs zijn zowel beschikbaar voor de vuurwerk voorverkoop als voor de losse vuurwerk verkoop

.

Enkele tips voor het afsteken van vuurwerk

  • Lees de gebruiksaanwijzing voor het afsteken, zo voorkomt u onverwachte verassingen en kan u het vuurwerk op de juiste manier afsteken.

  • Zet het vuurwerk neer voordat u het afsteekt, zo kan het niet in uw hand afgaan.

  • Steek het vuurwerk aan met een aansteekfakkel of een aansteeklont, dit is veiliger dan een aansteker.

  • Hang nooit boven vuurwerk. Wanneer u vuurwerk afsteekt, ga er dan nooit met uw hoofd boven staan. Wanneer u dit wel doet loopt u kans op dat het vuurwerk in uw gezicht afgaat.

  • Zet cakes vast of klem ze ergens tussen. Op deze manier voorkomt u dat de cake om kan waaien of vallen.

  • Zet vuurpijlen in een pijp die in de grond staat. Flessen hebben vaak de neiging om om te vallen. Het beste is om vuurpijlen in een pijp te zetten die het liefst zo lang is als de stok. U kunt deze pijpen ook in de bouwmarkt kopen.

  • Let op uw omgeving, zorg ervoor dat er niemand gevaar loopt wanneer u vuurwerk afsteekt.

  • Zet een vuurwerkbril op. Zo zijn uw ogen beschermt en wordt oogletsel uitgesloten.

KARWEI Berkel en Rodenrijs

is een bouwmarkt die de klant altijd op de eerste plek heeft staan. Wij streven ernaar om elk bij bezoek aan KARWEI Berkel en Rodenrijs een positieve klantervaring achter te laten. KARWEI Berkel en Rodenrijs is dé decoratieve bouwmarkt van heel Lansingerland, maar onze klanten komen ook uit Pijnacker, Zoetermeer en Rotterdam Noord.

Wij willen er altijd voor zorgen dat u het juiste advies krijgt, zodat u zonder zorgen aan uw klus kan beginnen. Wij trainen onze medewerkers zeer regelmatig zodat de kennis van onze producten op een hoog niveau blijft. De meeste medewerkers hebben hun eigen specialisme, zoals bijvoorbeeld binnen en buitenzonwering, verf, ijzerwaren/gereedschap, verlichting, meubels, bouwmaterialen, vloeren, tuin, sanitair enz. Naast deze verkoopspecialisten lopen er ook altijd medewerkers met allround kennis die u met als uw vragen kunnen helpen.

Contact

Wij zijn gelegen aan het bedrijventerrein de Berkelse Poort net aan de rand van het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs. Dit is een zeer goed bereikbaar punt voor iedereen uit de omgeving. In 2017 hebben wij ons parkeerterrein aangepakt zodat het ruimer en veiliger is voor onze klanten.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 21:00
Dinsdag 9:00 - 21:00
Woensdag 9:00 - 21:00
Donderdag 9:00 - 21:00
Vrijdag 9:00 - 21:00
Zaterdag 9:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

Tijdens de feestdagen kunnen onze openingstijden afwijken. Klik hier voor de actuele openingstijden

ELKE ZONDAG OPEN!